Nog op zoek naar invulling voor
uw studiedagen? Bekijk ons aanbod
Trots! Op onze nieuwe publicatie:
Impact in het Onderwijs
Ondersteuning nodig bij fusietrajecten?
Laat ons meedenken!
Een missie- en visietraject
met bevlogenheid als vertrekpunt

Drumworkshop

Werkt uw team harmonieus en in het juiste ritme?

Een drummer is misschien wel de beste metafoor van een goedlopende organisatie. Als drummer moet je in iedere stijl en situatie tot een andere samenwerking komen. Het is van belang dat je eerst je eigen taak onder de knie krijgt, zodat het geheel van taken gecoördineerd kan worden. Vervolgens moet als groep gewerkt worden aan balans in volume. Als alle teamleden hun taak uitvoeren ontstaat er een basisritme in uw organisatie. Maar hoe komt u tot de juiste harmonie waarin uw team optimaal samenwerkt?

Door middel van de drumworkshop, waarin u met uw team daadwerkelijk gaat drummen, ervaart u hoe uw team samenwerkt. Tevens worden persoonlijkheden en rolverdeling zichtbaar op een informele en speelse wijze.

De uitkomsten en aandachtspunten die naar voren komen tijdens de drumworkshop worden samen met de trainer vertaald naar uw dagelijkse praktijk. Vervolgens gaat u aan de slag om de samenwerking binnen uw team te optimaliseren.

Praktische informatie
Duur:           1 dagdeel
Uitvoering:           Op locatie van de (onderwijs)organisatie
Prijs:           € 2.250,- per groep* (exclusief BTW**)

*Maximaal 15 deelnemers.
**Mogelijk kunnen wij deze training BTW-vrij voor u uitvoeren.

De drumworkshop wordt uitgevoerd in samenwerking met Drumwerk.

Partners
Training & Coaching Den Bosch Training & Coaching Waalwijk Training & Coaching Noord-Brabant Training & Coaching Tilburg