Nog op zoek naar invulling voor
uw studiedagen? Bekijk ons aanbod
Ondersteuning nodig bij fusietrajecten?
Laat ons meedenken!
Een missie- en visietraject
met bevlogenheid als vertrekpunt
Van Nationaal Programma Onderwijs
naar eigen School Programma
Trots! Op onze publicatie:
Impact in het Onderwijs

sSprong groeit en publiceert vijfde publicatie - Impact in het Onderwijs!

PERSBERICHT

Drunen, 2 september 2019

sSprong maakt balans op van 5 jaar passie voor het onderwijs!
In navolging op eerdere publicaties over bevlogenheid in het onderwijs (Bevlogen in het Onderwijs – 2014, Groei & Ontwikkeling in het Onderwijs – 2015, Leiderschap in het Onderwijs – 2016, Samenwerken in het Onderwijs – 2017, Dilemma’s in het Onderwijs – 2018), publiceert sSprong deze zomer haar integrale TOP-aanpak  binnen het onderwijs (wederom) door middel van praktijkverhalen uit het primair en voortgezet onderwijs. De ervaringen en inzichten van professionals uit het primair en voortgezet onderwijs zijn verzameld en gekoppeld aan de visie van sSprong op het gebied van Team (bevlogenheid), (persoonlijke en team)Ontwikkeling en Prestaties.
 
sSprong beoogt met deze jubileumpublicatie (Impact in het Onderwijs) inzichten en  aanpakken  aan  te  reiken  die  u  als  lezer  wellicht  kunt inzetten  bij  het  aangaan  van  de uitdagingen die voor u liggen. “We blijven vanuit onze passie voor het onderwijs pal staan voor impactvolle bijdrage aan verbeterinitiatieven.”
  
“Een echte professional vergelijkt zijn resultaten met die van anderen wil leren en beter worden.” – Jacqueline Ketelaar (bestuurder Stichting Prodas)

In dit boek staan we nadrukkelijk stil bij onze aanpak. We benaderen beoogde begeleidingsvraagstukken vanuit een samenhang tussen processen en vanuit een kader waarin de verschillende aandachtsgebieden binnen de schoolorganisatie met elkaar in verband worden gebracht. Het boek kent de volgende hoofdstukken:
  • Missie, visie en doelen
  • Team
  • Ontwikkelen
  • Prestaties
  • Leerklimaat
  • De sSprong-aanpak

sSprong heeft de ambitie om de logische en betrouwbare ontwikkelpartner te zijn voor individuen, teams en organisaties in het onderwijs. Wij doen dit door middel van trainingen, opleidingen, coaching en onderzoek. sSprong is specialist in maatwerktrajecten op het gebied van prestatieverbetering. Met onze publicaties willen wij u deelgenoot maken van onze inzichten en aanpak.

“We hebben voor sSprong gekozen omdat er af werd geweken van de standaard aanbiedingen die we bij anderen zagen”  – Johan Nieuwkoop (directeur CBS Het Baken)
---------------------------------------------------------------
 
Voor meer informatie en/of een afspraak belt/mailt u naar:

sSprong B.V. 
Albert Einsteinweg 13
5151 DK Drunen

0416 38 38 48
info@ssprong.nl
www.ssprong.nl

Meer informatie

Meer informatie of heeft u vragen? Vul onderstaand formulier in. U ontvangt onze reactie binnen 2 werkdagen.
Naam:

Telefoonnummer:

E-mailadres:

Opmerking:

Partners