Nog op zoek naar invulling voor
uw studiedagen? Bekijk ons aanbod
Ondersteuning nodig bij fusietrajecten?
Laat ons meedenken!
Een missie- en visietraject
met bevlogenheid als vertrekpunt
Van Nationaal Programma Onderwijs
naar eigen School Programma
Trots! Op onze publicatie:
Impact in het Onderwijs

sSprong koppelt Leiderschap aan Groei & Ontwikkeling in het Onderwijs!

PERSBERICHT

Drunen, 29 augustus 2016

sSprong koppelt Leiderschap aan Groei & Ontwikkeling in het Onderwijs!

In navolging op eerdere publicaties over bevlogenheid in het onderwijs (Bevlogen in het Onderwijs – 2014, Groei & Ontwikkeling in het Onderwijs – 2015), publiceert sSprong deze zomer haar visie op leiderschap binnen het onderwijs door middel van praktijkverhalen uit het primair en voortgezet onderwijs. De ervaringen en inzichten van professionals uit het primair en voortgezet onderwijs zijn wederom verzameld en gekoppeld aan de visie van sSprong op het gebied van bevlogenheid, leiderschap en persoonlijke alsmede teamontwikkeling.
 
sSprong beoogt met deze publicatie (Leiderschap in het Onderwijs) inzichten en aanpakken  aan  te  reiken  die  u  als  lezer  wellicht  kunt inzetten  bij  het  aangaan  van  de uitdagingen die voor u liggen.
 
“Je kunt heel druk zijn met urgente zaken maar leuker is en energie krijg je van belangrijke zaken” – Hanneke Dekker (Barbaraschool, Bunnik)
 
In dit boek staan we nadrukkelijk stil bij het begrip leiderschap. We benaderen dit begrip zowel vanuit het generieke kader als het specifieke kader van het onderwijs. Onderzoeksresultaten en managementtheorieën worden aan praktijkervaringen uit het primair en voortgezet onderwijs gekoppeld. We gaan in op hoe de veranderende inzichten over leiderschap zich verhouden tot vraagstukken als innovatie, verandering en de behoefte aan professionele ruimte binnen het onderwijs. Het boek kent de volgende hoofdstukken:
 
  • Leiderschap
  • Omgaan met verandering                                                     
  • Verandering en leiderschap
  • Professionele ruimte en leiderschap

sSprong heeft de ambitie om de logische en betrouwbare ontwikkelpartner te zijn voor individuen, teams en organisaties in het onderwijs. Wij doen dit door middel van trainingen, opleidingen, coaching en onderzoek. sSprong is specialist in maatwerktrajecten op het gebied van prestatieverbetering. Met onze publicaties willen wij u deelgenoot maken van onze inzichten en aanpak.

“Een manager ben je omdat dat op je visitekaartje staat, een leider ben je als anderen dat van je zeggen” – Jos van Kessel (Schouten Global)
 
---------------------------------------------------------------
 
Voor meer informatie en/of een afspraak belt/mailt u naar:

sSprong B.V. 
Albert Einsteinweg 13
5151 DK Drunen

0416 38 38 48
info@ssprong.nl
www.ssprong.nl

Meer informatie

Meer informatie of heeft u vragen? Vul onderstaand formulier in. U ontvangt onze reactie binnen 2 werkdagen.
Naam:

Telefoonnummer:

E-mailadres:

Opmerking:

Partners