Nog op zoek naar invulling voor
uw studiedagen? Bekijk ons aanbod
Ondersteuning nodig bij fusietrajecten?
Laat ons meedenken!
Trots! Op onze publicatie:
Dilemma's in het Onderwijs
Een missie- en visietraject
met bevlogenheid als vertrekpunt

Energiemeter Onderwijs

"Een volledig inzicht in uw competenties!"

In elke baan heb je activiteiten en taken die energie geven en die energie kosten. Een goede balans hiertussen draagt bij aan optimaal functioneren. Het verkrijgen van inzicht in je energiebalans is belangrijk omdat disbalans op langere termijn kan leiden tot klachten. Door het opmaken van de energiebalans kun je tijdig het gesprek aangaan en ervoor zorgen dat je evenwicht in het werk behoudt. Een goede energiebalans is bepalend voor meer werkplezier, verhoogt de duurzame inzetbaarheid en zorgt bovenal voor dienstverlening met een glimlach! 

Doelgroep
Deze Energiemeter is speciaal ontwikkeld voor het onderwijs.
 
Aanpak
De Energiemeter bestaat uit 4 stappen:

1 | Uw gegevens
Wij vragen u uw gegevens in te vullen, zodat wij u de resultaten van de Energiemeter toe kunnen sturen.

2 | Activiteiten
In deze stap vult u per hoofditem uw activiteiten zo specifiek mogelijk in.

3 | Uitdiepen
Na het invullen van uw activiteiten geeft u in deze stap aan hoeveel energie iedere activiteit u geeft of kost (op een schaal van -10 tot 10).

4 | Resultaat
Tot slot krijgt u het resultaat van de Energiemeter overzichtelijk weergegeven in een top 3 energiegevers en -vreters, uw resultaat per hoofditem en een persoonlijk tip.

Praktische informatie
Indien wenselijk kunnen wij voor u hier ook een maatwerk Energiemeter van maken met zelf gekozen hoofditems. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Partners
Training & Coaching Den Bosch Training & Coaching Waalwijk Training & Coaching Noord-Brabant Training & Coaching Tilburg