Nog op zoek naar invulling voor
uw studiedagen? Bekijk ons aanbod
Ondersteuning nodig bij fusietrajecten?
Laat ons meedenken!
Een missie- en visietraject
met bevlogenheid als vertrekpunt
Van Nationaal Programma Onderwijs
naar eigen School Programma
Trots! Op onze publicatie:
Impact in het Onderwijs

Week van de Bevlogenheid

Van 12 t/m 16 juni is het de week van de bevlogenheid en dat kunnen wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan! Daarom zijn er gedurende deze week extra activiteiten/ acties voor onze onderwijspartners.

Introductieworkshop bevlogenheid
Op vrijdag 16 juni 2017 organiseert sSprong een gratis introductieworkshop bevlogenheid. Deze workshop duurt 2 uren en zal plaatsvinden bij sSprong in Drunen. U kunt inschrijven t/m 31 mei a.s. Het programma start om 15.00 uur en eindigt omstreeks 17.00 uur. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging met alle relevante informatie. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus schrijf u zo spoedig mogelijk in via onderstaande button of door een mail te sturen naar info@ssprong.nl.
Energiemeter
sSprong introduceert met trots de 'Energiemeter Onderwijs'. Middels deze gratis tool krijgt u inzicht in de activiteiten die u energie geven en kosten. Een goede balans hiertussen draagt bij aan optimaal functioneren. Een goede energiebalans is bepalend voor meer werkplezier, verhoogt de duurzame inzetbaarheid en zorgt bovenal voor dienstverlening met een glimlach! 
Event 'Succesvol werken aan bevlogenheid'
De initiafnemers van de week van de bevlogenheid organiseren het evenement 'Succesvol werken aan bevlogenheid' waarbij diverse gastsprekers uit het bedrijfsleven hun ervaringen met u delen. Tevens zal prof. dr. Willem van Rhenen u meenemen in de laatste inzichten op het gebied van bevlogenheid en de relatie met succesvol ondernemen. Het evenement vindt plaats op donderdag 15 juni 2017 van 13.30 tot 18.00 uur. Speciaal voor partners van sSprong kunnen wij u 20% korting aanbieden op kaarten door de promotie-code ‘vipwvdb’ te gebruiken. Meer informatie over het evenement en kaarten bestellen kunt u via onderstaande button. 


 

Meer informatie

Meer informatie of heeft u vragen? Vul onderstaand formulier in. U ontvangt onze reactie binnen 2 werkdagen.
Naam:

Telefoonnummer:

E-mailadres:

Opmerking:

Partners