Van Nationaal Programma Onderwijs
naar eigen School Programma
Doorontwikkelen vanuit jouw eigen werkplek?
Bekijk ons online aanbod!
Nog op zoek naar invulling voor
uw studiedagen? Bekijk ons aanbod
Ondersteuning nodig bij fusietrajecten?
Laat ons meedenken!
Een missie- en visietraject
met bevlogenheid als vertrekpunt
Trots! Op onze publicatie:
Impact in het Onderwijs

Bedrijfstheater

Samenwerken en samen werken zijn verschillende werkwijzen die vragen om bewustwording van team- en persoonlijke gedragspatronen. En hoe beter te ontdekken dan door te DOEN! sSprong combineert theorie met inzet van actieve werkvormen zoals bedrijfstheater. 

Aan de hand van theatrale interventies verzamelen we thema’s, bespreken we lastige onderwerpen en maken we verbinding met deelnemers. Bedrijfstheater brengt jouw werkvloer in het theater en vooral het theater naar jouw werkvloer. Aan de hand van herkenbare scènes, sketches en liedjes maken we verbinding tussen deelnemer en thema’s. Voelbare onderstromen worden bespreekbaar en krijgen een stem. Deelnemers maken contact met elkaar én het thema. Ze snappen waar het thema over gaat, beleven wat het voor hen en de organisatie betekent en worden uitgenodigd om zelf de eerste stappen te zetten. 

Behalve als kick-off (of als kick-out en/of evaluatietool), is bedrijfstheater uitstekend in te zetten in het midden van een traject als energiek tussendoortje waarbij je nieuwe inzichten krijgt. 

Voor inspiratie zie ook: Live games en Drumworkshop.

  • Praktische informatie
    Duur:           In overleg
    Uitvoering:           Op locatie van de (onderwijs)organisatie
    Prijs:           Op aanvraag

    Het bedrijfstheater wordt uitgevoerd in samenwerking met Act Inc.

Partners